CINEMA 3: 30 anys de cinema a TV3

CINEMA 3 celebra, aquest vespre, 30 de maig de 2014, els 30 anys d’existència d’un programa especialitzat que ha captivat diverses generacions d’espectadors. I es coverteix en el programa de cine més veterà de tot l’estat.
Al festival de Cannes, Jaume Figueras, el fundador del programa -avui fa 30 anys- amb els peus a una galleda d’aigua calenta que alleugerís deu dies de peregrinatge per les sales de La Croisette va marcar un to convertit en marca de fàbrica: una ironia còmplice que mai no ha estat renyida amb el rigor de la informació o el testimoni dels milers de cineastes de tot el món que hi han estat entrevistats.
Alguns d’aquests materials, ara històrics, han precedit projeccions de la Filmoteca durant els darrers anys. Volem agrair aquesta col·laboració amb una felicitació a a tot l’equip del programa i també amb un desig: Després d’aquests primers 30 anys, “the show must go on!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.