J.A. Pérez Giner ha complert 80 anys

El 28 de setembre el nostre Mestre, en J.A Pérez Giner, ha complert 80 anys. Els que el coneixeu bè, sabeu que es poc amic de felicitacions i encara menys d’adulacions. Per això, perque ha estat mestre de mestres, perquè la xifra s’ho mereix i perque ens l’estimem…. hem decidit fer-li una felicitació silenciosa, afectuosa i massiva. Us demanem que li escriviu unes ratlles tot recordant alguna experiència viscuda amb ell durants aquests 80 anys.

Gràcies per la vostra silenciosa col·laboració i fins ben aviat!!

Ivan Llamas  i Marta Forn

2 thoughts on “J.A. Pérez Giner ha complert 80 anys”

  1. Jo era molt petita i vostè trucava a casa i demanava pel meu pare… quan li preguntava de part de qui, sempre deia el mateix. Digues al teu pare que ha trucat “L’home llop”… quina por em feia aleshores!
    Salut
    Marta

  2. El vaig coneixer a Fotofilm e Image Film, jo com a etalonador de algunes de les seves pel·lícules. El día que al 2009 em van fer Membre d’Honor de la Academia del Cinema Català, tambe era present. He rebut de la Academia la notificació del canvi de domicili a Sant Cugat. És amable, educat, bona persona, admirable i no renuncia al seu llenguatge Valencià! Salut i sort amic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.