Actualitat

Aquesta pàgina està actualitzada el dia 7 de Desembre de 2015.


perezginer

J.A. Pérez Giner es va jubilar definitivament com a Productor a principis de l’any 2014, i va tancar la productora ELS QUATRE GATS AUDIOVISUALS S.L.

El tancament de la Productora 4 GATS es va fer “correctament” sense deixar cap deute a personal, proveïdors, Seguretat Social i Hisenda. Els drets de les pel·lícules propietat de la productora es van repartir entre els socis. A J.A. Pérez Giner li corresponia el 35%, segons les accions que tenia, i els va posar a nom de la societat personal P.G.PRODUCTION SERVICES S.L.

Pérez Giner vol manifestar el seu agraïment al tancar la Productora a:

  • Els seus familiars, dona i fills, Rosario, Marta i Josep, que han compartit la situació d’angoixa durant els tres darrers anys.
  • Els proveïdors que han fet un tracte d’amics al cancel·lar els deutes.
  • Els socis Jose Luis Garcia Arrojo i Jesús Tremosa Nadal, que han mostrat la seua comprensió amb la situació, malgrat no haver retirat cap benefici.
  • No puc oblidar a les persones que han treballat desinteressadament els darrers anys per afrontar la situació, com Xavier Gibert i Ivan Llamas.
  • I molt especialment a Xavier Atancé i Antonio Chavarias, que li han ajudat a produïr i finançar RADIACIONS, la telemovie que ha ajudat a sortir de la misèria a 4Gats. També a TV3 que ha acceptat coproduïr el film.

Seguiré al món del cinema, on he estat 53 anys, des dels 17, però no correré riscos com a empresari, perquè l’experiència ha estat dolenta els darrers temps, possiblement per culpa meua i els meus errors.

Print Friendly, PDF & Email

Productor i Cineasta / Productor y Cineasta