Els periodistes parlen de BERLANGA

A la seva columna de EL PERIODICO, Olga Merino diu sobre el director valencià:

“El gran Luis García Berlanga, el mestre del cine que ens acaba de deixar, coneixia perfectament els ingredients d’aquesta marmita d’espanyolitat tragicòmica que potser va arrencar a bullir amb la riallada jocunda de l’Arxipres d’Hita. Amb el temps, es va anar sumant a aquesta cocció la novel·la picaresca, l’ullal de Quevedo, les pintures negres de Goya, l’esperpent de Valle-Inclán amb els seus miralls que deformen la realitat, l’astracanada i els guions de Rafael Azcona. Supervivència, retranca i fam antiga.”

A la revista Time Out, a la secció “Fotograma a Fotograma”, Pere Vall comenta l’ingeni de Carles Benpar per convèncer a Luis G. Berlanga de que fes un “cameo” a la seva pel·lícula “DE MICA EN MICA S’OMPLE LA PICA” amb la il·lusió d’ensumar les calcetes de la Martine Audo.

Print Friendly

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*