LUCES DE LA CIUDAD a Cinemes Girona

cinema-pac

El PAC, Associació de Productors Catalans, inicia un cicle de cineclub amb el títol “Els productors van al cinema”.

Cada sessió invita a un Productor que tria un film que li hagués agradat fer. La propera setmana m’han invitat a mi, i he escollit LUCES DE LA CIUDAD de Charles Chaplin. Les raons per escollir una pel·lícula muda son que el setè art és un ”nou” art que quan més lliure de la literatura és, més NOU.

El cinema “pur” és fotografia i muntatge, segons la meva opinió. L’únic só que sona és “La Violetera” del mestre Padilla encara que figuri com música de Chaplin. Perdonem el “plagi” perquè és un encert.

La projecció del film és el proper dia 16 de juliol, dijous, a les 19,30 al Cinema Girona.

J.A. Pérez Giner

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*