Albert Serra conquista el Lleopard d’Or

albertserrra--644x362

Fà uns dies Albert Serra (1975) ha guanyat el primer premi al darrer Festival de Locarno. El film premiat ha estat HISTÒRIA DE LA MEVA MORT, una coproducció franco-espanyola filmada a França i Romània.

L’argument de la pel·lícula ens acosta als mites de Dràcula i Casanova.

El director català augmenta així la llarga llista de premis i presències als festivals internacionals, als que va presentar els seus grans èxits com autor: HONOR DE CAVALLERIA (2006) i EL CANT DELS OCELLS (2008).

Enhorabona a aquest boig del cinema que és l’amic Serra!


Hace unos días Albert Serra (1975) ha ganado el primer premio en el último Festival de Locarno con su producción HISTÒRIA DE LA MEVA MORT (HISTORIA DE MI MUERTE), una coproducción franco-española rodada en Rumania y Francia.

El argumento de la película nos acerca a los mitos de Drácula y Casanova.

El director catalán aumenta así la larga lista de premios y presencias en los festivales internacionales a los que se presentó con sus grandes éxitos como autor: HONOR DE CAVALLERIA (HONOR DE CABALLERÍA) en 2006 y EL CANT DELS OCELLS (EL CANTO DE LOS PÁJAROS) en 2008.

¡Enhorabuena a este “loco del cine” que es el amigo Serra!

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*