Festival Internacional de Cinema en Català 2013

Les actrius Montserrat Carulla i Sílvia Bel, l’actor Albert Carbó, la cineasta Judith Colell, el músic Joan Reig, el crític de cinema Àlex Gorina i el director del Festival de Sitges Àngel Sala integren el Jurat de la 6a edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada, que enguany celebra la seva 6a edició del 5 al 9 de juny a la localitat tarragonina de Roda de Berà.

El període d’inscripcions per a participar en el concurs finalitza el 3 d’abril.

Les bases de participació, els premis i els formularis d’inscripció es troben a www.fic-cat.cat.

El FIC-CAT és una iniciativa de l’àmbit cinematogràfic que vol posar a l’abast dels i de les cineastes de Catalunya –i de tots els territoris i països d’arreu del món– l’oportunitat de projectar les seves pel·lícules, de compartir experiències i d’incentivar la creació en la llengua i amb el bagatge del nostre país. En aquest sentit el FIC-CAT va adreçat, sobretot, als realitzadors i a les realitzadores –amateurs i professionals– amb propostes creatives, arriscades i innovadores..

Per als dies del Festival s’ha programat una taula rodona per debatre sobre Cinema i cultura catalana en la perspectiva d’un nou estat d’Europa. Hi participaran la responsable de Massa d’Or Produccions Isona Passola, el director de l’ESCAC Josep Maixenchs, la presidenta d’Òmnium Cultural Muriel Casals i el director de l’Aula de Cinema de la URV José Carlos Suárez.

El Premi honorífic FIC-CAT 2013 serà atorgat a Sergi López, el nostre actor català més internacional. Serà durant la Gala d’inauguració, el dimecres 5 de juny.

FIC-CAT, el Festival de cine necessari, amb llargmetratges, curtmetratges d’animació i de ficció, documentals i videoclips. Fica-t’hi!

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*