Ha mort el productor cubà Camilo Vives

camilo-vives-ok--644x362

Dilluns passat, Camilo Vives morí, als 70 anys, a L’Havana. Des de 1970 fou el productor més prestigiós de l’ICAIC (vegeu a IMDB les seves nombroses produccions).

Camilo Vives procurà que la situació política de Cuba no impedís la realització de les seves pel·lícules, entre elles la “conflictiva“ i brillant obra de Tomás Gutiérrez Alea: FRESA Y CHOCOLATE, que traspassà fronteres i s’estrenà a Espanya i a diversos països amb una gran reeixida comercial i amb elogioses crítiques.

Jo vaig tenir el plaer de treballar amb ell a BARROCO i a LATINO BAR, de Paul Leduc, i el seu criteri sempre fou professional i encertat. Sempre vam mantenir l’amistat i van preparar nombrosos projectes que no es van filmar.

Posseïa un gran sentit de l’humor que li permetia de veure “prou distanciadament” la difícil vida diària de la seva pàtria.

A Cecilia, la seva encantadora, adorable i gran companya, li trameto les meves condolences. Per a ella, per a mi i per als bons amics, Camilo romandrà viu en el nostre record fins… que el seguim en el seu viatge.

J. A. Pérez Giner

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*