Ha mort el productor cubà Camilo Vives

camilo-vives-ok--644x362

Dilluns passat, Camilo Vives morí, als 70 anys, a L’Havana. Des de 1970 fou el productor més prestigiós de l’ICAIC (vegeu a IMDB les seves nombroses produccions).

Camilo Vives procurà que la situació política de Cuba no impedís la realització de les seves pel·lícules, entre elles la “conflictiva“ i brillant obra de Tomás Gutiérrez Alea: FRESA Y CHOCOLATE, que traspassà fronteres i s’estrenà a Espanya i a diversos països amb una gran reeixida comercial i amb elogioses crítiques.

Jo vaig tenir el plaer de treballar amb ell a BARROCO i a LATINO BAR, de Paul Leduc, i el seu criteri sempre fou professional i encertat. Sempre vam mantenir l’amistat i van preparar nombrosos projectes que no es van filmar.

Posseïa un gran sentit de l’humor que li permetia de veure “prou distanciadament” la difícil vida diària de la seva pàtria.

A Cecilia, la seva encantadora, adorable i gran companya, li trameto les meves condolences. Per a ella, per a mi i per als bons amics, Camilo romandrà viu en el nostre record fins… que el seguim en el seu viatge.

J. A. Pérez Giner

Print Friendly

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*