Dues dones de cinema amb futur

1.- Patricia Ferreira ha estat premiada a Màlaga per ELS NENS SALVATGES. Jo vaig llegir la primera versió del guió i em va entusiasmar. Vaig intentar entrar en la producció i no ho vaig aconseguir. Ho lamento.

De tot cor, m’alegro del premi d’aquesta producció catalana de la directora madrilenya. És una gran directora i tindrà molts èxits en el futur. En la meva opinió: el seu talent, es evident i es demostra amb la seva filmografia.

El Festival de Màlaga, amb personal poc professional, (jo vaig patir els seus errors fa uns anys) va convertir en un desastre la projecció de premsa (una hora de retard) de ELS NENS SALVATGES però no va impedir els grans aplaudiments de tothom.

Carmelo Romero amb la seva experiència i el seu bon “olfacte” per escollir la programació, mereix uns subalterns millors.

2.- Isona Passola ha obtingut la Creu de Sant Jordi, indiscutiblement merescuda pel gran èxit de la seva producció PÀ NEGRE. Jo dic, fa molts mesos, mig en broma, mig en serio, que es la nostra Guardiola cinematogràfica. Esperem que no imiti al Pep i que ens regali futures produccions d’èxit.

J.A. Pérez Giner

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*