Terrassa honora a Maixenchs

El proper dijous 12 de gener, l’Alcalde de Terrassa Sr. Pere Navarro i Morera, en un solemne acte, lliurarà al Sr. Josep Maixenchs i Agustí la Medalla d’Honor de la Ciutat.

Maixenchs va ser el fundador de l’ESCAC, escola universitària de cinema, i el promotor del trasllat de la Institució des de Barcelona a Terrassa. L’ESCAC és l’escola de cinema amb més prestigi de tot l’estat espanyol.

Nombrosos alumnes de l’ESCAC, de distintes especialitats, com direcció i maquillatge, han obtinguts notables èxits comercials cinematogràfics a tot el mon. També importants premis, entre ells un Oscar.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentario sobre “Terrassa honora a Maixenchs”

  1. Potser seria útil que si us feu ressò d’una convocatòria i la voleu fer extensible a tothom que la llegeixi indiquéssiu l’hora de l’acte.
    Lamentablement jo no podré assitiar-hi perquè tinc el meu fill malalt i he d’acompanyar-lo a una consulta mèdica. Si no fos per aquest motiu, tampoc hi aniria, però això ja son figues d’un altre paner, que deia el meu avi…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*