Ferran Mascarell fa declaracions a La Vanguardia

Orovio el dia  26  ha fet una extensa entrevista al Conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, a La Vanguardia. Seleccionem les respostes més interessants pels cineastes, segons la nostra opinió:

«He treballat amb més comoditat fins i tot de la que havia imaginat. Estic molt satisfet. Els primers dies vaig dir que creia que era possible treballar amb el president Mas sentin-se catalanista i socialdemòcrata. I ara ho ratifico. L’únic que puc fer es fer agrair aquesta comoditat… Hem fet molta feina que es veurà en propers mesos i anys».

«El neoliberalisme tampoc ha demostrat cap altra capacitat que la de portar-nos allà on estem. Però el contrapès que havia de ser la socialdemocràcia ha fallat».

«Ara tenim un únic mecanisme per fer front a la situació, que és generar més ingressos, utilitzant una expressió de Richard Sennet, tot això genera una corrosió de la vida social».

«La cultura és creativitat i aquest el fonament del nostre país. Però qui proposa afrontar la creativitat  sense tenir en compte els altres factors no fa mercantilisme, fa demagògia».

«La creativitat no sempre es tradueix en rendibilitat? No, i per això està el diner públic. La rendibilitat és un concepte d’empresa».

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*