Notable descens de les obres piratejades en YouTube

Reproduïm  carta amb bones noticies  d’EGEDA:

Fa dos anys EGEDA va engegar el Servei de Seguiment de l’Audiovisual en Internet (SSAI), amb l’objectiu de localitzar obres i seqüències d’obres dels socis d’EGEDA pujades a la xarxa sense la deguda autorització.

Per la seva banda Google ha millorat les seves polítiques de copyright, unes vegades de pròpia iniciativa i unes altres atenent a les peticions dels titulars de drets, encara que es poden millorar més.

Per tot l’exposat, avui podem constatar un notable descens de la pirateria al portal de vídeos de referència mundial Youtube, així com una millora en els protocols aplicats per Google en la lluita contra la pirateria audiovisual.

Properament els informarem d’avanços en la lluita contra la pirateria en servidors d’allotjament com Megaupload, Megavideo, Rapidshare, Fileserve i uns altres.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*