Noticies breus 05/08

1. El nou jurat del Ministeri de Cultura de Madrid ha concedit el Premi Nacional a Agustí Villaronga, director de PÀ NEGRE. L’anterior jurat no era legal perquè no respectava la normativa que obliga a que, com “a mínim”, el 20% ha de ser omplert per membres del sexe femení.

2. Gran èxit de la nova producció de terror THE RESIDENT (LA VÍCTIMA PERFECTA). Produeix la mítica Hammer. Dirigida per Antti Jokinen, la seva protagonista es Hilary Swank.

3. Jaume Madaula, el popular actor de TV3 per la seva intervenció a LA RIERA, està assajant FREDA que amb la direcció de Pep Pla s’estrenarà a la Sala Becket el proper 15 de setembre.

4. L’obra teatral RADIACIONS, escrita pels badalonins Enric Juliana i Julià Jòdar, i editada per Proa el darrer any, es convertirà, amb la lògica adaptació, en un telefilm de Televisió de Catalunya. La dirigirà Judith Colell i la productora serà, amb TV3Els Quatre Gats.

5. El 31 d’octubre iniciarà el rodatge el nou film de Del Toro PACIFIC RIM que s’estrenarà el 2013. El director mexicà declara: “Mi film menos modesto. Lo tiene todo. La escala es enorme y estoy  siendo, simplemente, un gran chaval divirtiéndome“. La productora es Legendary Pictures.

6. La revista SCIFIWORLD dedica un amplio reportaje a David Marti, maquillador de efectes especials del que destaquem en la seva exitosa filmografia títols com EL ESPINAZO DEL DIABLO, FRÁGILES, EL ORFANATO y, encara sense data d’estrena, THE IMPOSSIBLE de J.A. Bayona.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*