Noticies breus 25/07

1. ELS NENS SALVATGES de Patricia Ferreira ja ha entrar en cinquena setmana de rodatge. La pel.lícula estarà llesta abans de finalitzar l’any, i Marina Comas, l’actriu guardonada per PÀ NEGRE, encapçala el repartiment.

2. Diego Galán, el conegut crític de cinema, director del Festival de Donostia vuit anys (1986-1989, i 1995-2000), presentarà una sèrie documental de 13 capítols, a TVE i ETB que relatarà les 57 edicions de ZINEMALDIA. El certamen va ser fundat com a “setmana de cinema” l’any 1953 per un grup de botiguers locals, amb la intenció d’allargar el període estival de la ciutat donostiarra, però aviat es va convertir en el festival de referencia internacional de l’estat espanyol.

3. Robert Belsola (Girona, 1971), sense cap subvenció pública, ha rodat amb la co?laboració d’un grapat d’amics i uns milers d’euros PASSI EL QUE PASSI. La pel.licula s´ha estrenat a Barcelona, Girona i altres ciutats, distribuïda per Aiguaviva Films. El film s’havia presentat, anteriorment, als festivals de Moscou i New-York. Els dret d’antena els ha adquirit TV3.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentario sobre “Noticies breus 25/07”

  1. Impacient per gaudir la nova pel.lícula de Patricia Ferreira que d’ençà la gran “Para que no me olvides” ens tenia abandonats! 🙂
    Després de llegir “Jack Lemmon nunca cenó aquí”, la sèrie de Diego Galán assegura bon humor, anècdotes i d’altres històries interessants d’un dels festivals més prestigiosos. Estaré atenta a la seva estrena.
    I que dir de “Passi el que passi”, que es postula com ‘un film indie català rodat sense subvencions’. M’encanta! :). Els desitjo moltíssima sort! El talent, afortunadament, no té res a veure amb els mundanals diners
    Una abraçada, Mestre!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*