La festa de l’Academia del Cinema Català

Per tercer any consecutiu, l’Academia del cinema català, va organitzar una festa per celebrar la bona marxa del nostre cinema. Aquest any la collita de més de cent premis, encapçalats pels Gaudí i els Goya de PÀ NEGRE, justificaven l’eufòria.

En la festa es va parlar també de les pel·lícules catalanes que estan a punt d’arribar a les sales comercials, entre elles: REC 3 GÉNESIS de Paco Plaza, CATALUNYA ÜBER ALLES! de Ramon Térmens, EL SECRET DELS 24 ESGALONS de Santiago Lapeira, FLOQUET DE NEU de Andrés G. Schaer, PECATS de Diego Yaker, ROAD TO NOWHERE de Monte Hellman, MIENTRAS DUERMES de Jaume Balagueró i WRINKLES d’Ignacio Ferreras.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*