Cinema Fantàstic i de Terror

1. X-MEN: FIRST CLASS, de Matthew Vaughn, ha batut els records de recaptació i la crítica, en general , l’ha tractat molt bé. La produeix per a la FOX Bryan Singer, director dels dos primers X-MEN.

2. Es va presentar a Los Angeles ATTACK THE BLOCK, una comèdia de ciència ficció dirigida per Joe Cornish. Malgrat  el controlat pressupost de la producció (uns sis milions d’euros) s’espera que sigui un “èxit  sorpresa” després de la seva acollida triomfal al festival d’Austin. Estranys extraterrestres estan incorporats a l’argument.

3. S’espera l’estrena de REC 3: GENESIS, la pel·lícula de Paco Plaza, per a Filmax. El director, en les seves entrevistes, es limita http://www.phpaide.com/download.php?langue=fr&id=12 a dir que “hi haurà zombis”.

4. Jaume Collet Serra, el realitzador català que ha triomfat en tot el món amb UNKNOWN (SIN IDENTIDAD), gestiona la nova productora Ombra Films dedicada especialment al cinema de terror i acció. La primera producció d’aquesta empresa serà MINDSCAPE, rodada en anglès per Jorge Dorado, que amb aquest títol aborda la seva òpera prima.

5. S’ha iniciat  el rodatge de XP3D que serà la primera pel·lícula espanyola de terror en 3D.

6. En DVD ens arriba una edició  de DEVIL (LA TRAMPA DEL MAL), de John Erick Dowdle, del que recordarem les claustrofòbiques  escenes de quatre persones tancades en un ascensor amb el propi Satanàs en persona.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*