Incendi als Méliès

El passat dijous un curtcircuit va provocar un incendi als Cinemes Mélies del carrer Villarroel. En 45 minuts els bombers van apagar l’incendi i els espectadors i els empleats del local no van patir danys. Una  cabina va quedar inútil i les obres de reparació sembla que trigaran tres mesos.

Aquests cinemes, amb una clara vocació cultural, projectaven pel.lícules en versió original i donaven molt petits rendiments però el propietari, el guionista, director i productor, Carles Balagué, els manté pel seu amor al cinema. En varies ocasions va declarar que el tancament era imminent, però el local ha seguit viu fins ara. Esperem que l’incendi no provoqui la mort d’aquest racó del bon cinema.

Endavant Carles i Marta Rañé! Vosaltres sou forts i superareu la desgràcia. Us desitjo de tot cor una nova apertura del vostre local.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*