“ELS FILMS DE LA RAMBLA” ha complert 25 anys

Ventura Pons, des de la seua opera prima, la “mitica” OCAÑA, RETRAT INTERMITENT del  1978, fins MIL CRETINS ha dirgit 22 pel.lícules amb una continuïtat  admirable y difícil d’aconseguir en qualsevol cinematografía, y més encara en la nostra.

Anna Petrus,  (revista “De Cine“, número 17,) el defineix, amb encert, com «Creador compulsiu i infatigable, enamorat de la seva terra i la seva llengua, pocs cineastes han portat fins a les darreres conseqüencies les seves conviccions creatives, ideòlogiques, culturals i polítiques amb una rotunditat similar. Un home de caràcter que sobretot ha lluitat per la llibertat a l’hora de fer el cinema que volia fer».

Enhorabona a l’AMIC , director y productor. Per molts anys!

J.A. Pérez Giner
Març, 2011

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*