Adeu a dos amics

Aquest mes de març he perdut dos amics: un promotor cultural i un actor, ORIOL REGÀS i PACO LLINÀS.

ORIOL REGÀS, més conegut per ser fundador de Bocaccio, lloc de reunió de la Gauche Divine, i Up & Down, va ser un promotor cultural i entre altres creacions va fundar i ser “ànima i vida” de la revista L’AVENÇ. Vaig compartir amb ell la Fundació de Lola Films i em va substituir com a Conseller Delegat quan jo vaig abandonar aquesta productora.

PACO LLINÀS, crític escriptor i actor, va intervenir en la primera pel·lícula de la factoria de terror Profilmes: EL ESPANTO SURGE DE LA TUMBA. Hi havia col·laborat en el repartiment de TIRARSE AL MONTE de Alfonso Ungría també produïda per Profilmes.

Aquests dos amics sempre estaran vius en el meu record.

J.A. Pérez Giner

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*