Gran èxit de Torrente 4

Sr. Pérez Giner,

voldria saber la seva opinió respecte al gran èxit de Torrente 4. La crítica l’ha tractat malament, però… les xifres son espectaculars.

David Masnau
Terrassa, 16 març 2011

Una pel·lícula que supera el milió d’espectadors i que aconsegueix prop dels nou milions de recaptació, en un cap de setmana, es digna de respecte. Ja sé que han fet més de 665 còpies, però la mitja per còpia dona la impressionant xifra de 12.643 €. És increïble però veritat.

Santiago Segura ha tingut la bona idea de rodar-la en 3D i la majoria del públic, un 64% l’ha vist en aquest format i no li ha importat pagar 2,50€ d’increment per entrada. Aquest percentatge demostra que la majoria dels espectador deixen d’anar al cinema per altres motius que el del preu de l’entrada.

Podem no estar d’acord amb la qualitat del fenomen Torrente però està clar que el seu productor-director sap perfectament atraure el públic. El tràiler en 3D és “vomitiu”, però impressionant. El públic es cobreix la cara perquè no li arriben l’efecte de les escopinades de Torrente. El vaig veure en una sala plena i el públic, al finalitzar el trailer, l’aplaudia enfervorit, marcant que veuria la pel·lícula.

Gràcies a Torrente 4 el cinema espanyol ha aconseguit aquesta setmana el 57% de la quota del mercat, quintuplicant la mitja normal.

Molt de respecte al fenomen Torrente que ajuda molt, quasi d’una forma decisiva, al manteniment de la nostra industria. Gràcies a pel·lícules com aquestes els tècnics estan ocupats i els proveïdors tenen beneficis. Sense pel·lícules d’èxit no existiria l’entramat industrial necessari per fer pel·lícules “d’autor”.

J.A. Pérez Giner
Barcelona, 18 de març de 2011

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*