Vigilar Els Premis Gaudí

Reproduïm carta de L’Acadèmia Catalana de Cinema en relació als premis Gaudí. Agraïm la decisió de la Direcció i de la Junta per complir amb la seva obligació de vigilar el procés de la concessió del seus premis, Els Gaudí, igualment els Goya de la Academia Espanyola, necessiten augmentar la seva credibilitat.

Comunicat de la Junta de l’Acadèmia als Acadèmics i Acadèmiques

En referència a les informacions que han estat difoses en las darreres hores, que denuncien un suposat intent d’influir en las votacions del Premis Gaudí que organitza la nostre Acadèmia, la Junta informa:

1. Que la Junta de l’Acadèmia té obert un Expedient Informatiu Intern, com a conseqüència de les informacions rebudes ja fa alguns dies, i que prendrà las decisions oportunes desprès de concloure aquest expedient, i de rebre l’informe d’assessorament legal, que va acordar demanar en referència a aquest afer.

2. Que d’aquest expedient intern no ha transcendit per part de l’Acadèmia cap informació dirigida als acadèmics o als mitjans, perquè la Junta considera que fins que no finalitzi la investigació interna, és la seva obligació preservar el bon nom del acadèmics i acadèmiques, i la del Premis, sense obstacle de comunicar el resultat de la mateixa a l’Assemblea de Socis.

3. Que la seguretat del sistema de votació, així com l’alta participació dels acadèmics i acadèmiques en las votacions, garanteixen la llibertat i el secret del vot, que tots plegats hem exercit.

Salutacions.

La Junta de l’Acadèmia del Cinema Català

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*