Noticies breus

1. Segueix l’èxit de LOS OJOS DE JULIA. La pel·lícula catalana, coproduïda amb Antena 3, LOS OJOS DE JULIA segueix en cinquena setmana en el lloc sisè del top de les recaptacions a Espanya. El cap de setmana que finalitzava el 28 de novembre va sobrepassar els 595.000 € i en total portava 8.375.744 €.

2. Nova seu de la Filmoteca Catalana. Esteve Riambau, el director de la Filmoteca de Catalunya, ens informa que van endavant els treballs de la nova seu i el proper any assistirem a la inauguració, com a mínim, d’una de les sales.

3. DE MADRID A LA LLUNA. La distribuïdora FRIKI FILMS, aquest mes treurà al mercat una nova comercialització del dvd d’aquest film documental i llargmetratge dirigit per Carles Balagué.

4. THE IMPOSSIBLE. Finalitzat el rodatge a la “La Ciudad de la Luz”, Alacant, segueix el rodatge a Tailàndia d’aquesta pel·lícula catalana de J.A. Bayona coproduïda per Summit Entertainment / Apaches Entertainment / Telecinco Cinema.

5. PA NEGRE. El film de Villaronga, produït per Isona Passola, segueix en cartell i segons rumors és la favorita per guanyar la majoria dels premis Gaudi de l’Acadèmia Catalana de Cinema.

6. Eva Mendes a Barcelona. L’agència EFE ha donat la noticia que l’actriu americana, contemplant el edificis de Gaudi va plorar d’emoció perquè “em vaig quedar sense paraules era senzillament màgic”. En preguntar-li el seu nebot perquè plorava no va ser capaç de donar-li una resposta lògica.

7. Marcel Barrera, nou realitzador, ha finalitzat la seva “Opera Prima” QUATRE ESTACIONS, que presenta als premis Gaudi. És una producció de SAGRERA per a TV3 i Canal 9.

Print Friendly, PDF & Email

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*