Paco Poch: un clàssic del cinema d’autor

He llegit a la Revista “De cine” (Num. 11, Setembre 2010) un article d”Anna Petrus: “Paco Poch, un clàssic del cinema d’autor”. Oblidem, molt a sovint, que a Catalunya també tenim alguns productors que han escollit sempre el difícil camí del cinema d’autor. La figura de Poch arriba al seu esplendor amb “Inesfree” de Guerin, i no podem oblidar que va ser el descobridor de Iñaki Lacuesta amb la millor pe?lícula d’aquest director: ”Cravan versus Cravan”. Ara amb “Cara cremada”, a punt d’estrena, segueix fidel a si mateix.

En l’actualitat sense Miñarro no haurien fet moltes de les seves pel.licules directors tan interessants com Albert Serra, Wallovits, i la directora Isabel Coixet: i no oblidem que a les darreres pel·licules del “jove” centenari Oliveira, ha intervingut la productora de Miñarro. Darrerament una coproducció seva va obtenir la Palma de Cannes.

Felicito a la periodista Petrus per recordar-nos que, a Catalunya, no estem orfens de productors que s’arrisquen en pel.lícules “especials”.

Antoni Garrigós
Barcelona.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentario sobre “Paco Poch: un clàssic del cinema d’autor”

  1. A l’amic A. Garrigós:

    Crec que la seva observació es oportuna i la seua “entrada” demostra que coneix el nostre cinema i llegeix l’única revista de cinema en català. Agraït i enhorabona!

    J.A. Pérez Giner

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*